Testimoni & Review Ensutouch Velvet Coverage Foundation

Assalamualaikum dan salam sejahtera, selamat datang ke store online ensutouch. Hari ini kami ingin berkongsi dengan anda testimoni-testimoni pengguna ensutouch untuk produk yang baru sahaja dilancarkan, iaitu Ensutouch Velvet Coverage Foundation. Untuk fasa pertama pelancaran, kami tidak terus menjual kepada pengguna, kami hanya memberikan secara percuma untuk pembelian Ensutouch Complete Set.

Dalam tempoh fasa tersebut, kami telah mengumpul feedback daripada pengguna kami, dan inilah respon daripada pengguna kami. Kebanyakan mereka tidak sabar untuk membeli dan mencuba sekarang. Dibawah antara testimoni-testimoni yang kami dapat kumpulkan.

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Best & lembap”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Best, cepat serap texture halus, sesuai dengan skin tone saya”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Rasa ringan je kat muka, tak melekit dan sangat selesa”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “tak berminyak dan tak perlu pakai bedak dah”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Saya dah pakai sangat best”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Sangat bagus, tahan lama dan muka tidak berminyak”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Suka pakai foundation ni, tak perlu bedak dah”

Ensutouch Velvet Coverage Foundation “Yang paling saya suka adalah pakaging dalam bentuk tiub. Senang nak picit, tak membazir. Muka rasa lembap. Walau tak pakai bedak, muka nampak macam berbedak dah”

Alhamdulillah, suka sangat pakai foundation ensutouch ni. Ringan. Lepas pakai pun nampak flawlees jer. Memang tak pakai bedak dah. Senang dan cepat.

Dan.. Banyak lagi testimoni foundation ensutouch ni. Tengok gambar dibawah:

Untuk pembelian foundation ini, anda boleh terus tekan butang dibawah untuk pembelian terus secara online. Jangan Risau, kami sentiasa ada stok untuk anda.

beli sekarang ensutouch skincare.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *