Category Archives: Ensutouch Testimony & Review

Ensutouch Testimony Jeragat & Parut (Puan Norfazila Binti Abd Samad)

Nama : Puan Norfazila Binti Abd SamadPekerjaan: JururawatUmur : 36 tahunAsal : Segamat, JohorMasalah : Jeragat & Parut Setelah mencuba Ensutouch saya rasa sangat puashati. Dalam masa 2 minggu sudah nampak perbezaan. Sebelum ni berbagai produk telah saya cuba tapi tiada yang sesuai. Malah kulit saya bertambah kusam. Selepas menggunakan Ensutouch jeragat & parut jerawat […]

(Gambar) Antara Testimoni-Testimoni Pengguna Ensutouch SkinCare

Disini Kami Menghimpun Kesemua Gambar Testimoni Pengguna Kami. Anda boleh buat rujukan dan sebagai bukti bahawa Ensutouch SkinCare hasil penyelidikan yang sangat berkesan. Testimoni Ensutouch SkinCare #1 Testimoni seminggu selepas guna sleeping mask..parut jerawat pudar.. Muka pun nampak lebih lembut & sekata..

Ensutouch Testimony Breakout & Jeragat (Nur Huda)

Nur Huda bt TarmitiStudent22 yoDry and acne prone skin When i was a teenager i don’t have any problem with my skin. I had normal skin back then. I only had acne when i was having my periods and when it goes away, it doesn’t leave a scar on my face. My skin start having […]

Ensutouch Testimony Jeragat & Kulit Kusam (Puan Noraini)

Nama: Noraini bt.Mohd.AliUmur: 53 tahunPekerjaan: Jabatan Kemajuan masyarakatMasalah: Jeragat & kulit kusam. Hadapi jeragat lebih 10 tahun, rasa rendah diri & kurang berkeyakinan berhadapan dendan orang ramai. Terasa malu  bila orang pandang tepat pada wajah kita rasa seolah2 orang ejek kenapalah muka kau hitam2 ni .. Selepas guna ensutouch, rasa kulit lembut, nampak perubahan pada […]

Ensutouch Testimony Breakout & Jerawat (Puan Fazilah)

Nama: Puan FazilahPekerjaan: MengurutUmur: 37 tahunAsal: Selangor Akibat dari penggunaan produk yang mengandungi bahan terlarang hanya 3 bulan muka saya hancur. Alhamdulillah jerawat, nanah dan parut jerawat makin kurang serta pudar. Seminggu penggunaan set lengkap Ensutouch nampak perubahan. Sebelum ni ada juga guna produk yg lain tapi takda perbezaan. Sekarang saya sangat yakin dengan Ensutouch. […]

Ensutouch Testimony Kulit Lebam & Rosak (Fatimah Kassim)

Nama : Fatimah KassimPekerjaan: Bekerja SendiriUmur : 50tahun(2020)Asal : TerengganuMasalah : Kulit Lebam, Rosak Akibat Produk Timbang Kilo Mula guna ensutouch dgn set trial.. Dalam tempoh 3 minggu pnggunaan dah mula nampak perubahan positif. Ini buat saya yakin dan terus repeat regular set.. Sebelum ni berbagai-bagai prodak saya cuba, dah ribu riban saya labur tetapi […]

Ensutouch Testimony Jeragat Kedua Belah Pipi (Puan Sarinah Saparin)

Nama : Puan Sarinah Saparin Umur : 52 Masalah : Jeragat Kedua Belah pipi Masalah saya adalah jeragat. Sejak umur saya 47 tahun saya dah banyak cuba krim tapi masih tak pudar juga , masalah jeragat saya di kedua-dua belah pipi saya. Saya dah cuba macam-macam produk tapi masih tak pudar Dan kulit muka pun […]

Ensutouch Testimony Jeragat (Puan Laila)

Nama: Puan Norlaila IbrahimPekerjaan : PeniagaUmur: 41 tahunMasalah : JeragatAsal : Gua Musang Kelantan Alhamdulillah, kami baru terima testimoni terbaru, tak sabar nak share dengan semua… Puan Norlaila,  masalah jeragat. Penggunaan ensutouch selama sebulan.  Sekarang jeragat hampir pudar, muka pun bersih dan segar je.

Ensutouch SkinCare By Sirim Disokong Oleh Skuad Pengguna Bijak – Khairul Yoi

Jika anda mengikuti perkembangan semasa, banyaknya produk di Malaysia timbul bagaikan cendawan selepas hujan kerana pihak pengilang mengurangkan jumlah minimum pengeluran produk, membolehkan founder baru mengeluarkan produk sendiri. Malah ada individu atau pihak pengilang yang tidak bertanggungjawab dan ingin keuntungan yang cepat dan lebih tinggi, menggunakan produk instant effect terutamanya dalam produk kosmetik. Mereka mencampurkan […]

Ensutouch Testimony parut breakout (Puan Haslina)

Nama : haslina hashimPekerjaan : programmerUmur : 35 tahunAsal :melaka Pada mulanya saya hanya sekadar ingin mencuba sahaja sebaik terlihat iklan di Fb. Tak sangka pula,kesan penggunaan selama seminggu amat memuaskan hati saya. Seterusnya saya konsisten dengan 3 item ini saja hingga ke hari ini.Kesan parut breakout saya semakin pudar dan yakin akan hilang dengan […]